Ara voldríem parlar del nostre país: Espanya!
Com ja sabem, un dels menjars més típics d'ací és la paella. Tenim paella de marisc, de verdures, de carn, etc.
A més, un altre menjar que ja coneixem tothom molt bé és la truita de creïlla. Aquest menjar és mooolt fàcil d'el·laborar. Per si hi ha algú que encara no sap com es fa, ací us deixem una recepta:
Ingredients (per a dues o tres persones):
+ 5 ous
+ patates (quantitat depenent de la grandària)
+ 2 cebes
+ sal
+ oli
Preparació:
Pelar, rentar i tallar la ceba a trossos petits. Fregir la ceba a foc lent en una paella amb oli. Pelar, rentar i tallar les patates a trossos petits. Posar oli abundant a la paella i fregir les patates quan aquest estigui calent. Mentre batre els ous en un bol i posar-hi sal. Una vegada es tingui la patata fregida posar-la en la paella amb la ceba i posar-hi sal. Posar tot (patata i ceba) al bol amb els ous i barrejar bé. Posar aquesta barreja en una paella amb una mica d'oli a foc lent. Moure la paella per tal que la truita no s'enganxi a la paella. Quan sembli que la part de baix de la truita ja estarà cuita, toca girar-la. Posar un plat gran sobre la paella i tombar la paella de tal manera que la truita ens quedi sobre el plat. Tornar a posar la truita a la paella i acabar de coure movent la paella de tant en tant.
Apa a llepar-se els dits!
Esperem que us aprofite la recepta!!
Queee bó!!Molt interessants les recetes de cuina d'altres països.Provaré fer alguna d'elles.
ResponEliminaQuina magnifica entrada i quin magnific País!.
ResponEliminaTot una delicia culinària.
Sembla necessari ensenyar als més menuts la gran varietat d'aliments típics de cada país, ja que a poc a poc, començaran a familiaritzar-se amb ells i a desenvolupar la diversitat cultural deixant a banda qualsevol acte discriminatori.
Tothom ha de ser tolerant!